Steun Gieg!

Reuzengilde Gigantius draait op vrijwilligers en is voor haar activiteiten volledig afhankelijk van subsidies en sponsoring. Er zijn diverse manieren waarop u ons financieel kunt steunen:

Donateur
Voor slechts € 15,50 per jaar bent u donateur en levert u een financiële bijdrage aan het gilde en de organisatie van het vijfjaarlijkse Reuzenfeest. Meer informatie en inschrijven kan via dit formulier.

Sponsor
Wilt u een grotere bijdrage leveren, dan kunt u sponsor worden van Gigantius. Er zijn diverse pakketten, variërend van € 50 tot € 425 per jaar. Bij elk pakket ontvangt u een tegenprestatie, afhankelijk van het gekozen pakket. Denk hierbij aan vermelding van uw logo op onze online kanalen en/of zitplaatsen langs de route bij de Reuzenstoet. Een overzicht van de verschillende pakketten vindt u in deze sponsorbrief. Hiermee kunt u zich ook aanmelden als sponsor.

Vrund vaan Gieg
Voor € 50 per jaar kan een horecazaak “Vrund vaan Gieg” worden. U ontvangt jaarlijks een unieke plaquette met telkens een andere afbeelding van Gigantius. Interesse? Laat het ons weten via ons contactformulier.

Business club “Eige gaank vaan Gieg”
Speciaal voor ondernemers heeft Reuzengilde Gigantius zijn eigen businessclub. Deze is gericht op gezellig samenzijn onder de thematiek van Maastricht, de middeleeuwen en de reuzencultuur. Voor € 300 per jaar exclusief btw heeft u een plek aan de tafel van deze business club. Meer weten of inschrijven? Dat kan via dit formulier.

Eenmalige donatie
Geen trek in een vaste bijdrage maar u wilt ons wel eenmalig steunen? Dat kan met dit tikkie. Hiermee doneert u eenmalig € 5 aan Gigantius. Want zelfs voor reuzen geldt: alle kleine beetjes helpen!

Interesse of meer weten?
Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier, of benader één van onze leden.